.

Crysis




TÜRKÇE;
18 aylık bir beklemeden sonra Crysis artık bizimle. 27 Ekim`de demo versiyonu oyunseverlere sunulan oyunun tam sürümünü satın almak için biraz daha beklemek zorundayız.

Crytek isimli Türk üreticinin grafik motoruna sahip olan bu oyuna FPS sınıfının en iyileri arasına kesin girecek gözü ile bakılıyor ki bu firmanın daha önce de FarCry isimli oyunu yarattığı ve satış rekorlarına imza attığını biliyoruz. Bu yüzden oyuna güvenimiz daha da artıyor.

Demo ile ilgili ilk görüş:

Single Player(Tek kişilik) olan bu demo versiyon da 3 adet bölüm sunulmuş sadece.

Oyun bir radyo telsizinden gelen yardım çağrıları ile başlıyor. Bir kadın sesi Kuzey Kore`nin elinde bulundurduğu bir adada kayalıkların altında bir şeyler bulduk diyor. Tarih ise 7 Ağustos 2020`yi göstermektedir. Radyo konuşmaları devam ederken ekranda belirli belirsiz canlılar gözükmektedir. Ki bu canlılar bir çeşit uzaylı yaratığa çok benzemektedir. Bu konuşmanın sonrasında ekran kararır ve "7 gün sonra" ibaresi belirir... C-17 nakliye uçağı kayalıklı bir adanın üstünde ilerlemektedir. Elit bir birlik olan Raptor takımı giydikleri nano-teknolojik giysileri ile göreve hazır durumdadır. Takım ise lider Prophet, Avustralyalı Psycho, Jester ve Aztec`ten oluşuyor. Ve son olarak yönettiğimiz karakter Nomad var. Oyun takımın C-17 nakliye uçağından 30.000 feet yükseklikten atlaması ile başlıyor. Görev ise: Paraşüt ile adaya inmek ve adada mahsur kalan bilim takımını kurtarmak.

ENGLİSH;

From: EA Games
Filename: Crysis_SP_Demo.exe
Size: 1857.4MB

This demo includes an introductory cinematic and the first few levels of the single-player campaign.


Minimum System Requirements: 1024 MB RAM, 0 MB Video RAM, 6000 MB disk space


İndir

2 yorum:

Usta dedi ki...

çok güzel oyun teşekkürler full oyun indir

oyun indir dedi ki...

Oyun için teşekkürler

Copyright © e-indirsene - Design by | s3vg1y0lu2008