.

Hidden & Dangerous




TÜRKÇE;
Son zamanlarda nedendir bilinmez, İngilizi olsun Amerikalısı olsun, bir İkinci Dünya Savaşı oyunu furyasıdır gidiyor. Yani programcılar biliyor mu bilinmez ama bu oyunları oynayan kuşaklar, kendi ülkelerindeki şehirlerin yerlerinden önce Almanca el bombası demeyi öğreniyor. Bu bazıları için bir sorun. Oysa ki biz bir lisan bir insan, düşüncesiyle hareket ediyoruz. El bombası gibi günlük hayatta pek de sık karşılaşmadığımız bir kelime bile olsa öğrenmek gerekir. “Şu el bombasını uzatır mısınız?” ya da “Babamın el bombası var” gibi cümleler ilk bakışta kulağımızı tırmalayabilir. Ancak genç kuşak Almancayı filmlerden öğrense daha mı iyi olur?

İngilizlerin becerdikleri bir tane şey varsa o da savaşmaktır. Tarih boyunca bir ada devleti olmalarından dolayı pek az savaştan mağlubiyetle ayrılmışlardır. Ancak az kalsın İkinci Dünya Savaşı bu az örneğin arasına girecekti. Savaşı tersine döndüren ise Almanların izlediği yanlış stratejiler, İngilizlerin SAS komandoları ve Amerika’nın gönderdiği bütün Avrupa’daki donanmadan daha büyük bir yardım kuvvetiydi.

ENGLİSH;
From: Take-Two Interactive
Filename: hddeluxe.exe
Size: 270.4MB

This is a complete version of Illusion Softworks' WWII squad-based combat game, plus the Devil's Bridge expansion, previously released patches, and the mission editor.

Minimum System Requirements: 16 MB RAM, 2 MB Video RAM, 10 MB disk space

İndir

3 yorum:

Usta dedi ki...

çok güzel oyun teşekkürler full oyun indir

Usta dedi ki...

çok güzel oyun teşekkürler full oyun indir

oyun indir dedi ki...

Oyun için teşekkürler

Copyright © e-indirsene - Design by | s3vg1y0lu2008