.

Half-Life 2 Garry's Mod v9.0.4



TÜRKÇE;

Hepimiz Team Fortress 2 ve Portal'ı oynamayı sabırsızlıkla beklesekte Garry's Mod yapımcıları elini çabuk tutmuş ve Half Life 2 için Garry's Mod içinde oynanabilen bir Portal modu yapmışlar. Modu oynayabilmeniz için Gary's Mod yüklü olmalı daha sonra ufak eklenti ile portal modunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.

ENGLİSH;

From: garry
Filename: gmod_9_0_4.exe
Size: 27.3MB

Garry's Mod for Half-Life 2 lets you take complete advantage of the physics system by giving you tools to sculpt the world objects as you see fit. Put characters in awkward poses, create your own wheeled vehicles, or even attach objects to flying scanners.



Minimum System Requirements: 256 MB RAM, 32 MB Video RAM, 0 MB disk space

İndir

Hidden & Dangerous




TÜRKÇE;
Son zamanlarda nedendir bilinmez, İngilizi olsun Amerikalısı olsun, bir İkinci Dünya Savaşı oyunu furyasıdır gidiyor. Yani programcılar biliyor mu bilinmez ama bu oyunları oynayan kuşaklar, kendi ülkelerindeki şehirlerin yerlerinden önce Almanca el bombası demeyi öğreniyor. Bu bazıları için bir sorun. Oysa ki biz bir lisan bir insan, düşüncesiyle hareket ediyoruz. El bombası gibi günlük hayatta pek de sık karşılaşmadığımız bir kelime bile olsa öğrenmek gerekir. “Şu el bombasını uzatır mısınız?” ya da “Babamın el bombası var” gibi cümleler ilk bakışta kulağımızı tırmalayabilir. Ancak genç kuşak Almancayı filmlerden öğrense daha mı iyi olur?

İngilizlerin becerdikleri bir tane şey varsa o da savaşmaktır. Tarih boyunca bir ada devleti olmalarından dolayı pek az savaştan mağlubiyetle ayrılmışlardır. Ancak az kalsın İkinci Dünya Savaşı bu az örneğin arasına girecekti. Savaşı tersine döndüren ise Almanların izlediği yanlış stratejiler, İngilizlerin SAS komandoları ve Amerika’nın gönderdiği bütün Avrupa’daki donanmadan daha büyük bir yardım kuvvetiydi.

ENGLİSH;
From: Take-Two Interactive
Filename: hddeluxe.exe
Size: 270.4MB

This is a complete version of Illusion Softworks' WWII squad-based combat game, plus the Devil's Bridge expansion, previously released patches, and the mission editor.

Minimum System Requirements: 16 MB RAM, 2 MB Video RAM, 10 MB disk space

İndir

Crysis




TÜRKÇE;
18 aylık bir beklemeden sonra Crysis artık bizimle. 27 Ekim`de demo versiyonu oyunseverlere sunulan oyunun tam sürümünü satın almak için biraz daha beklemek zorundayız.

Crytek isimli Türk üreticinin grafik motoruna sahip olan bu oyuna FPS sınıfının en iyileri arasına kesin girecek gözü ile bakılıyor ki bu firmanın daha önce de FarCry isimli oyunu yarattığı ve satış rekorlarına imza attığını biliyoruz. Bu yüzden oyuna güvenimiz daha da artıyor.

Demo ile ilgili ilk görüş:

Single Player(Tek kişilik) olan bu demo versiyon da 3 adet bölüm sunulmuş sadece.

Oyun bir radyo telsizinden gelen yardım çağrıları ile başlıyor. Bir kadın sesi Kuzey Kore`nin elinde bulundurduğu bir adada kayalıkların altında bir şeyler bulduk diyor. Tarih ise 7 Ağustos 2020`yi göstermektedir. Radyo konuşmaları devam ederken ekranda belirli belirsiz canlılar gözükmektedir. Ki bu canlılar bir çeşit uzaylı yaratığa çok benzemektedir. Bu konuşmanın sonrasında ekran kararır ve "7 gün sonra" ibaresi belirir... C-17 nakliye uçağı kayalıklı bir adanın üstünde ilerlemektedir. Elit bir birlik olan Raptor takımı giydikleri nano-teknolojik giysileri ile göreve hazır durumdadır. Takım ise lider Prophet, Avustralyalı Psycho, Jester ve Aztec`ten oluşuyor. Ve son olarak yönettiğimiz karakter Nomad var. Oyun takımın C-17 nakliye uçağından 30.000 feet yükseklikten atlaması ile başlıyor. Görev ise: Paraşüt ile adaya inmek ve adada mahsur kalan bilim takımını kurtarmak.

ENGLİSH;

From: EA Games
Filename: Crysis_SP_Demo.exe
Size: 1857.4MB

This demo includes an introductory cinematic and the first few levels of the single-player campaign.


Minimum System Requirements: 1024 MB RAM, 0 MB Video RAM, 6000 MB disk space


İndir

Microsoft Flight Simulator X




Türkçe;
Her yeni versiyonu ile başarısını kanıtlayan Microsoft Flight Simulator, en son sürümü olan Microsoft Flight Simulator X ile de büyük beğeni toplamayı başardı. Gerçekçi grafikler ve uçuş mantığı içeren oyunda, tıpkı gerçek bir pilot gibi uçuş deneyimi yaşayabilirsiniz. Oyunda serbest uçuş olanağı sayesinde istediğiniz havaalanından istediğiniz bölgeye uçuşlar yapabileceğiniz gibi online olarak, gruplar halinde de uçuş keyfi yaşanamıza imkan tanınmaktadır.

Oyunun demo versiyonunda Karayip Adaları üzerinde sizleri bekleyen 3 ayrı görevi oynama şansı bulacaksınız. Ayrıca 2 farklı havaalanı ve 3 farklı uçak seçeneği ile gerçekçi grafikler ile bezenmiş bu güzel oyunun tadını çıkarma şansına sahip olacaksınız.

Sistem Gereksinimleri:

Microsoft® Windows® XP SP2 / Vista
1 GHz işlemci
256 MB RAM - Windows XP SP2 / 512 MB RAM Vista
1.5 GB disk alanı
32 MB DirectX 9 destekli ekran kartı

İngilizce;
This demo lets you try Microsoft Flight Simulator X and features several missions and aircrafts
From: Microsoft Game Studios
Filename: FSXDemo.exe
Size: 817.4MB
Minimum System Requirements: 256 MB RAM, 32 MB Video RAM, 14000 MB disk space


İndir

The Hell in Vietnam




Türkçe ;
The Hell in Vietnam Demosu FPS türündeki bu oyunu bence deneyin...

İngilizce;
From: City Interactive
Filename: setup_eng.exe
Size: 305.7MB
This demo lets you get a taste of the Battle of Hue during the Tet Offensive

İndir

Saints Row 2





Türkçe;
THQ’nun GTA ile oldukça benzetilen oyunu Saints Row 2′ye ait yeni bir trailer yayımlandı. Volition’un yapımcılığını üstlendiği Saints Row 2′nin yeni trailer’ı oyunun hikayesi hakkında bazı ipuçları veriyor...

İngilizce;
This wallpaper pack contains five wallpapers in seven sizes each for the game Saints Row 2.

İndir

Jack Keane





Bu oyun gerçekten zor. O bölümleleri geçmek bence herkezin harcı değil, grafiksek kalite bakındanda oldukça güzel diyebilirim.

İndir

Hunting Unlimited 2008





Kullanıcı İzni:Ücretsiz
Boyut:341 Kb
Dili:İngilizce

Avcılık oynu olan bu oyun dunyada binlerce kişi tarafından oynanmaktadır.Oyunun boyuta bakım hemen es gecmeyin, çünkü bu dosyayı indirdikten sonra exe dosyasını calıstırıp 350 Mb lık demo setupunu indirdikten sonra oynu oynayabiilrsiniz.
Bu oyun Türkiye’de ilk defa e-indirsene tarafından dağıtılmaktadır.


Minimum Gereken Özellikler:

Windows 98/ME/2000/XP
Pentium 4 1.4 GHz or faster
256 MB RAM
64 MB DirectX 9.0 video
card with OpenGL
DirectX 9.0c or later
Sound Card
Mouse
1 GB Hard Disk space

Ücretsiz İndir


ücretsiz Hunting Unlimited 2008 yükle,bedava Hunting Unlimited 2008 indir,tek link Hunting Unlimited 2008 indir,full Hunting Unlimited 2008 indir,Hunting Unlimited 2008 yükle,Hunting Unlimited 2008 yüklesene,Hunting Unlimited 2008 indir yükle

Tagap




Kullanıcı İzni: Ücretsiz
Boyut: 97,00 Mb
Dili: İngilizce

Tamamen ücretsiz ve bir o kadar etkileyeci olan TAGAP’ın en son versiyonu ile penguenlerin sevimli dünyasına farklı açıdan bakma şansı bulacaksınız.

Grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile TAGAP, özellikle +16 yaş grubuna hitab eden sevimli -vahşi bir oyundan beklenenleri gereğinden fazla karşılıyor.

Bölüm atlamalı bir yapıya sahip olan TAGAP’ta karşınıza çıkan Zombi Penguenleri, Robot Penguenleri ve daha bir çok düşmanı etkisiz hale getirmek gerekiyor.

Kontrol Tuşları:

A= Sol
D= Sağ
S= Aşağı
W= Zıplama
Q ve E= Silah değiştirme
Mouse sol tuş= Ateş etme
Sistem Gereksinimleri:

1000+ MHz işlemci
256 Mb RAM
132 Mb disk alanı
128 Mb ekran kartı


Ücretsiz İndir



ücretsiz Tagap indir,bedava Tagap indir,tek link Tagap indir,full Tagap indir,Tagap indirsene,Tagap ücretsiz indir,Tagap bedava indir

Shrek 3





İşte Yepyeni Bir Oyun Shrek 3 Siz Sevgili e-indirsene Ziyaretçilerine.. Dreamworks Studyolarinin buyuk hayran kitlesine sahip olan masal kahramani sevimli yesil ogre Shrek'in ucuncu filmi henuz ulkemizde vizyona girmemis olsa da, Shrek the Third'un video oyunu piyasaya suruldu. Filmle paralel giden kurgunun yani sira sadece oyuna ozel bolumlerin ve karakterlerin oldugunu da hemen belirtelim. İyi Eğlenceler !!!

Ücretsiz İndir


ücretsiz Shrek 3 indir,bedava Shrek 3 indir,tek link Shrek 3 indir,full Shrek 3 indir,Shrek 3 indirsene Shrek indir,Shrek 3 bedava indir,Shrek 3 ücretsiz yükle,Shrek 3 bedava yükle

Copyright © e-indirsene - Design by | s3vg1y0lu2008